Categorieën
WINTERACTIE 2020 OP TROT Geen categorie

***WINTERACTIE ***

RIP 2020? Het hoeft niet zo te eindigen! Op Trot biedt jou en je bubbel een heerlijk arrangement aan om 2020 met een warm gevoel te laten eindigen.

Je hebt keuze uit de 2 volgende arrangementen, geldig in december 2020 + januari 2021 + februari 2021:

 1. HET CAMPERMEAL-ARRANGEMENT:

Huur de Op Trot-camper tijdens de wintermaanden in dit toffe arrangement voor 2 dagen en 1 nacht voor €170,00!

Je komt de camper ophalen vanaf 10u00 en brengt hem op de afgesproken dag terug voor 20u00. De prijs is inclusief:
– een goed gevulde watertank
– een volle gasfles
– volledige verzekering
– 500 vrije kilometers
Daarnaast alle luxe, comfort en voorzieningen die de camper sowieso al aanbiedt. De normale gevraagde huurwaarborg blijft wél gelden!

Bovendien kan je via de website campermeal.be jouw maaltijd op voorhand reserveren en aan de deelnemende eetgelegenheid de camper parkeren om vervolgens jouw feestmaaltijd kant en klaar af te halen. In Waanrode kunnen wij u alvast Het Jaegershof aanraden!

Heb je zin om aan dit arrangement ook een leuke winterse scooterrit vast te knopen? Dat kan! Bij Op Trot kan je voor 3 uur een scooter huren voor 40,00 EUR per persoon, een bijzit betaalt 5,00 EUR. Je krijgt warme koffie, chocolademelk en/of thee mee voor onderweg!

Neem snel contact met ons op via het contactformulier op deze website, per mail contact@op-trot.eu of telefonisch op het nummer 0492/69.66.57.

2. HET WINTERSCOOTERARRANGEMENT

Trek er samen met je bubbel op uit met de scooter. Je kan voor 3 uur een scooter huren voor 40,00 EUR per persoon. Elke bijzit betaalt 5,00 EUR per persoon. Je krijgt warme koffie, chocolademelk en/of thee mee voor onderwerg!

Op het einde van de rit krijg je nog een gratis leuke verrassing voor onder de kerstboom of bij Nieuwjaar, of als Valentijnscadeau voor je geliefde!

Neem snel contact met ons op via het contactformulier op deze website, per mail contact@op-trot.eu of telefonisch op het nummer 0492/69.66.57.

Categorieën
B&B De Hanewijkhoeve - Werchter

B&B De Hanewijkhoeve – Werchter

Logeren in een Oase van Rust!

Deze volledig gerenoveerde hoeve vormt de ideale plek om te genieten!
U kan er tot rust komen in 3 comfortabele gastenkamers, met elk een eigen luxueuze badkamer. In de ontbijtruimte en gezellige zithoek met houtkachel is het heerlijk verpozen! In de tuin is het in de zomer zalig vertoeven onder de prachtige treurwilg. ’s Avonds kan u aanschuiven aan de gastentafel voor een gezellig diner met streekproducten.

B&B De Hanewijkhoeve is tevens ook de ideale startplek voor al uw wandelingen, fietstochten en scootertochten. Bekijk zeker de arrangementen!

Ook jullie viervoeters zijn meer dan welkom ! Sinds kort biedt B&B De Hanewijkhoeve ook een dierenoppas aan. Meer info kan je vinden op hun website.

U merkt het: de nadruk ligt op Genieten met een grote G!

Ann, Jürgen en Zias kijken er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen!

Categorieën
(Sp)rankelend Hageland

(Sp)rankelend Hageland 12 & 13 september Wijndomein Hagegoud

Wijndomein Hagegoud verwelkomt u graag in hun gezellige ontvangstruimte en/of op het terras voor een gratis degustatie van de nieuwste Hagegoud wijnen! Beide dagen is er een rondleiding om 11u30, 14u, 16u en 18u: korte wandeling naar de wijngaard en uitleg in de productieruimte door de wijnbouwer zelf met aansluitend de degustatie.

Wegens Corona is het aantal bezoekers beperkt tot 15 per tijdsslot en reserveren is dus noodzakelijk via email info@hagegoud.be of sms 0473 48 27 21. De rondleidingen beginnen stipt op het afgesproken tijdstip.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met OP TROT! We stellen voor deze gelegenheid een aantal scooters ter beschikking waarmee u een ritje kan boeken om een heerlijk stukje Hageland te ontdekken voordat u aan de rondleiding en degustatie begint.
Elke rit, met vertrek en aankomst bij Wijndomein Hagegoud, duurt een 1,5 uur en start 2 uur voor elke rondleiding (dus om 9u30, 12u, 14u en 16u) zowel op zaterdag als op zondag.
Een rondrit op de scooter kost 15,00 EUR per scooter, en 5,00 EUR per bijzit.

Voor alle praktische informatie en om te reserveren neemt u rechtstreeks contact met ons op via contact@op-trot.eu, 0492/69.66.57 of via het contactformulier op deze website.

Categorieën
(Sp)rankelend Hageland

(Sp)rankelend Hageland 5 & 6 september

Wijndomein Haksberg te Tielt-Winge en Op Trot slaan de handen in elkaar om er – ondanks alle coronaperikelen – een sprankelend weekend van te maken.

Geniet van een glas en neem je tijd voor een proeverij in de wijnbar. Laat je rondleiden door de wijngaarden en de productieruimte of ga zelf op verkenning met de qr-codes die je vindt op het domein. Geniet van een verse pasta of Italiaanse tapasschotel van de foodtruck. Huur een scooter op het domein, bezoek de collega-wijnmakers en maak een prachtige tocht door het Hageland.

PRAKTISCH:

 • Breng je wijnglas mee of koop er eentje voor 50 cent.
 • We leven alle veiligheidsmaatregelen zorgvuldig na.
  Vergeet je mondmasker niet!
 • Zaterdag en zondag zijn er rondleidingen om 14, 15 en 16u
 • Bij de rondleidingen is de groep beperkt. Reserveer vooraf: hilde.rutten@haksberg.be of 0485 45 13 60.
 • Een scooter reserveer je bij Op Trot:
  info@op-trot.be of 0492 69 66 57
 • Een rondrit op de scooter kost 15,00 EUR per scooter, en 5 EUR per bijzit.

Meer info: https://sites.google.com/site/wijnkasteelhaksberg/sprh20?authuser=0

Categorieën
Het mysterie van de Torendraaier

Mysteriespel 2: De torendraaier

Waanrode zit al jaar en dag met een prangende vraag. Op een zwoele zomeravond ontdekten enkele dorpsbewoners, dat hun kerktoren een kwartdraai gemaakt had. De klok stond plots aan de zuidelijke kant van de toren! Niemand had iets gehoord of gezien. En toch werd er jarenlang gesproken over een mysterieuze torendraaier. Hij werd nooit gevonden…

Fox wil een antwoord, en heeft jullie hulp nodig. Kruip in de rol van detective, en ga samen op zoek naar de oplossing van dit mysterie. Een mysteriespel op wielen vanaf 12 jaar!

Dit mysteriespel is steeds in combinatie met een halve dag scooterverhuur (4u).

Prijs huur scooters halve dag (4u):
prijs voor 1 persoon, 1 scooter: 40,00 EUR
prijs voor 2 personen, 1 scooter: 50,00 EUR (bestuurder + bijzitter)

Prijs mysteriespel: 10,00 EUR per box  

Op Trot in samenwerking met Pomkidoe

Categorieën
Villa Veldzicht - Attenrode

Villa Veldzicht

Villa Veldzicht te Attenrode, jouw vakantie(t)huis.

Deze luxueuze 5-sterren vakantiewoning voor 10 personen ligt in het zuiden van het Hageland, dicht bij Leuven maar ook vlak bij het mooie Haspengouw. De woning ligt in een kleine dorpskern en het weidse zicht over de velden laat je gegarandeerd helemaal tot rust komen. De woning is geschikt voor 10 personen: er zijn 5 slaapkamers en elke kamer heeft privé sanitair!

Je kan genieten van alle comfort in een stijlvol, comfortabel vakantieverblijf. Inclusief opgemaakte bedden, bad- en keukenlinnen, infraroodcabine, koffie en thee, oplaadpunten voor elektrische fietsen, eindschoonmaak,… Koffers uitpakken en je vakantie kan beginnen!

Neem zeker ook een kijkje op hun website: http://www.villaveldzicht.be Meer info en prijzen? Neem contact met ons op!

Categorieën
ACTIE AUGUSTUS

Op Trot met Trien of Trotter

SPECIALE ACTIE MAAND AUGUSTUS – °GEZINSBUBBEL°

Een unieke actieve natuurbeleving voor het hele gezin! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs: 40 EUR per gehuurde scooter mét extra’s!
– Trek er op uit met een scooter voor een halve dag (4 uur) via een uitgewerkte route.
– Ga creatief en natuurgericht aan de slag met de unieke belevingsboxen “Op trot met Trien” en/of “Op trot met Trotter, uitgewerkt door Pomkidoe.
– Sluit af met een gratis ijsje voor gans het gezin.

We volgen de opgelegde corona-maatregelen strikt op, vandaar dat boekingen enkel mogelijk zijn ‘in bubbel’:
– groep voormiddag: 8u30-12u30
– groep namiddag: 13u30-17u30

Tussentijds wassen en ontsmetten we de scooters grondig.

Niet twijfelen, gewoon boeken! contact@op-trot.eu, 0492/69.66.57

Op Trot, in samenwerking met Pomkidoe!

Categorieën
Het Eikenvat

Het Eikenvat – Wijngaardberg

Heerlijke Wijn uit het Hageland!

De passie voor wijn maken zat bij Gust Bertels al van jongs af in het bloed. In 1980 werden de eerste druivenranken geplant, toen nog als hobby wijnmaker. Gedurende de jaren kwamen er heel wat verschillende soorten druiven bij, zodat er nu een oppervlakte van 75 are beplant is.

Eerst sloot Gust zich aan bij het VAW ( vereniging amateur wijnmakers), later bij de  vereniging van professionele wijnmakers van België. In 2010 startte hij als professionele wijnbouwer, met wit , rosé en rode wijn.

Bezoek Het Eikenvat, en geniet van een lekkere wijn. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.heteikenvat.be/

Voorwaarden en prijzen? Neem contact met ons op!

Categorieën
ROCK WERCHTER X

Belevingscentrum Rock Werchter X

Wie Werchter zegt, denkt aan Rock Werchter. Maar er is ook ‘Jack-Op’, het befaamde Werchterse bier. Brouwerij Jack-Op en Rock Werchter maakten van het landelijke Werchter een bloeiend, levendig dorp.

In het Belevingscentrum Rock Werchter X vertelt een gids je alles over de verwevenheid van Werchter met bier en rockmuziek. Afwisselende anekdotes over Rock Werchter en de brouwerij Jack-Op maken dit bezoek uniek en boeiend.

Ter afsluiting word je getrakteerd op een retroposter van Rock Werchter en een Jack-Opbiertje in een sfeervol en gezellig Jack-Op museumcafé.

Reservatie en voorwaarden? Neem contact met ons op!

Categorieën
Wijnkasteel Haksberg

Wijnkasteel Haksberg Tielt-Winge

Wijnkasteel Haksberg is een domein van 20ha bos- en parkgebied in het Hageland, met een kasteeltje uit de 19de eeuw, een wijnterras, en maar liefst 3,5ha glooiende wijngaarden.

Ze vinificeren op het domein witte, rosé- en rode wijnen uit klassieke en schimmelresistente druivenvariëteiten. Wijnbouw gebeurt op Haksberg met respect voor de natuur.
De zorg voor biodiversiteit en een rijk bodemleven, het mechanisch schoffelen, het intensieve handwerk bij het verzorgen en leiden van de wijnranken en bij de pluk zorgen voor een optimale kwaliteit van de druiven, en dus ook van de wijn. En dat proef je!

Bezoek deze wijngaard en vinificatieruimte, leer meer over wijnbouw en wijnmaken, proef de goede wijn van het domein.
Reserveer voor je groep een rondleiding, een interactieve degustatie, of een wijnworkshop met streekhapjes.

Hilde Rutten
+32 485 45 13 60
www.haksberg.be
Wijnkasteel Haksberg
Kasteelweg 4
B-3390 Tielt-Winge