Categorieën
Perle d'O Linter

Perle d’O – Linter

Perle d’O is een charmante gerestaureerde vierkantshoeve, gelegen in een rustige, landelijke omgeving, tussen Tienen en Sint-Truiden, vlakbij de mooiste wandel- en fietsroutes.

Genieten in de Gete-vallei, op de grens van Haspengouw en het Hageland.

Ontdek hun scooter-arrangement: https://www.perledo.be/leuke-extras/

Categorieën
Zomeravonden Geen categorie

Zomeravonden

Vanaf 21/06/2022 kan je bij Op Trot ook een scooter huren om ’s avonds een verkoelend ritje te maken doorheen het zomerse Hageland.

Prijs: 30 EUR per scooter/2,5 uur

Info en reservaties: 0492/69.66.57 – contact@op-trot.eu

Categorieën
Op Trot met Artie - ACTIE 2022

OP TROT MET ARTIE – actie 2022

Op Trot met Artie

Een unieke actieve kunstbelevingsdag voor het hele gezin! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Op Trot en Pomkidoe werken ondertussen al enkele jaren samen.
Beiden staan voor plezier voor groot en klein, ieder met zijn of haar eigen “twist”.

Voor de maanden juni t.e.m. oktober 2022 bieden we jullie dit fantastisch kunstzinnige pakket aan!

Trek er samen op uit met een scooter (over de ganse dag verspreid 6 uur) via een uitgewerkte route doorheen Kunstbeeldig Hageland.
Ga creatief  aan de slag met de unieke kunstbelevingsbox “Op trot met Artie”, uitgewerkt door en onder begeleiding van Pomkidoe.

DATA:

  • zondag 19 juni 2022
  • zaterdag 2 juli 2022
  • zondag 4 september 2022
  • zondag 9 oktober 2022

DAGPROGRAMMA:

9u00-10u30: op trot met de scooter

10u30-12u00: kunstworkshop o.l.v. Kirsten Vlayen van Pomkidoe – Op Trot met Artie – locatie: KLJ-gebouw Waanrode

12u00-13u00: picknick (zelf te voorzien of op voorhand reserveren bij Op Trot)

13u00-17u30: op trot met de scooter

PRIJS:

60,00 EUR per scooter – 10,00 EUR per kind

Niet twijfelen, gewoon boeken! contact@op-trot.eu, 0492/69.66.57

Categorieën
High Voltage (halve dag)

High Voltage

Nieuw adventure-game on wheels, vanaf midden juni 2022!

TO BE CONTINUED

Categorieën
Roos 14 - Waanrode

Roos 14

In het hartje van het glooiende Hageland vind je Roos 14, een bijzondere locatie voor ontmoeting en meer, een bloeiende plek in ontwikkeling.

Roos 14 ligt in het kleine maar fijne bloemendorp Waanrode, in een uithoek van Kortenaken, grenzend aan buurgemeente Bekkevoort.  

Een fijne plek waar je tot rust mag komen en kan genieten van een heerlijke overnachting. Je uitvalsbasis voor de mooiste fietstochten en wandelavonturen. Op een boogscheut van de Hermansheuvel, langs wandelknooppunt 304 en fietsknooppunt 39.

Neem een kijkje in de shop met streekproducten, interieurdecoratie, geschenken en lederwaren. Geniet van een goed boek in de sfeervolle zithoek, terwijl je nipt aan een koffie of een lekker streekbiertje.

Saartje & Guy houden graag een stoel voor je vrij aan de gastentafel. Geniet van een lekker diner om je dag helemaal perfect af te sluiten. 

Kruip ’s avonds moe maar voldaan onder de wol. Op weg naar dromenland geniet je vast nog wat na van je verblijf in dit Brabantse pareltje.

Voel je thuis en laat je in de watten leggen. Het Hageland en Roos 14 heten je welkom! 

meer info: https://www.roos14.be/

Categorieën
Baron Beeckman escaperoom

Baron Beeckman – escaperoom Diest

Baron Beeckman….Een idyllisch kasteel, een adellijke baron, een verborgen genootschap. Veel duistere geheimen, nog meer vragen. Durf jij het aan Het Geheim Baron Beeckman te ontrafelen?

Baron Adrien Felecité Beeckman de Crayloo is voorzitter van het berucht genootschap “ Cogito Ergo Sum”. Deze broederlijke organisatie van gelijkgezinden houdt zich in het grootste geheim bezig met progressief denken en onverschrokken vechten voor “vrijheid” en “gelijkheid”. Niemand kan zomaar aanwezig zijn op hun illustere bijeenkomsten in hun veilige hoofdkwartier.

U wil dolgraag lid worden? Daarvoor moet je eerst bewijzen wat je waard bent en je toelating verdienen! Wie weet wat jullie te wachten staat…Het Geheim Baron Beeckman is een escapespel waarbij je in een klein team durvers probeert binnen te dringen en te ontsnappen uit een kamer(s), binnen de tijd van 60 minuten.

https://www.baronbeeckman.be/
Koetshuis Kasteel ’t Zand
Klappijstraat 12,
3294 Molenstede
0478/280.715 of 0476/46.04.15 – info@baronbeeckman.be

Categorieën
Teambuilding

Teambuilding

Een teambuilding bij Op Trot? Laat je verrassen!

Trek er met vrienden, kennissen, collega’s op uit met de scooter of elektrische fiets. Dit in combinatie met een toffe activiteit uit eigen aanbod adventure games of bij een van onze partners. Wij horen graag jullie wensen, en regelen alles voor jullie! Wens je er graag picknick bij? Dat kan!

Gezellige, spannende en/of humorvolle teambuilding, waarbij samen lachen, verbinden en ontspannen centraal staan. Maak er een onvergetelijke dag van!

Ook voor vrijgezellenfeestjes!

Categorieën
Etsrike - Halen

Etsrike

Landelijk Vertoeven!

Op de grens van het Brabantse “Hageland” en het Limburgse “Haspengouw” bevindt zich op het grondgebied van de stad Halen de vakantiewoning Etsrike. Deze vroegere veekoopmanshoeve werd na een grondige renovatie omgevormd tot een vakantieverblijf dat plaats biedt aan 20 personen. Vakantiewoning Etsrike is de ideale uitvalbasis voor het ontdekken van de verschillende natuurgebieden in de directe omgeving.
Per fiets, per scooter, of al wandelend is zeker een aanrader, evenals een bezoekje aan naburige steden zoals Diest, Sint-Truiden of Hasselt.

Meer info: https://www.etsrike.be/
Contactpersoon: Bertels Els
Ertsenrijkstraat 47, 3545 Halen
info@etsrike.be
+32(0)478.03.40.21

Categorieën
Brouwerij Bastion

Brouwerij Bastion

Een gloednieuwe craft beer brouwerij geïnspireerd door Diest en zijn historiek. Ontdek de verhalen achter hun heerlijke bieren! https://brouwerijbastion.be/

“Op de evenementsdag 20 juni 2021 van Op Trot mochten we na een toffe scootertrip de dag afsluiten met een toffe biertasting van de bieren van Bastion. Mijn favoriet is en blijft de Ravelijn, al werd ik aangenaam verrast door de Lazaar. ” C & J

Categorieën
Domein Petrushoeve

Domein Petrushoeve

Wijn, en zoveel meer… bij de familie Calders-Van Even

https://www.petrushoeve.be/