Categorieën
Puur ontdekken

Routes doorheen het Hageland

Ontdek het Hageland in al zijn natuurlijke pracht, historisch erfgoed, culinair genot, kunst en cultuur. We hebben 6 routes voor u uitgewerkt, die u langs de mooiste plekjes voeren. Zin om op je eentje, als koppel, met het gezin, of in groep met vrienden en/of collega’s er op uit te trekken?

Huur een scooter voor een hele dag, en ga op ontdekking! Deze routes zijn ook te combineren met een mysteriespel. Eveneens te combineren met een lekker hapje en drankje voor onderweg, wat u bij ons kan bestellen.

Prijs:
volledige dag (8u):
prijs voor 1 persoon, 1 scooter: 85,00 EUR
prijs voor 2 personen, 1 scooter: 95,00 EUR (bestuurder + bijzitter)

Routes Noord-Hageland

Noord-Oost Hageland

Noord-West Hageland

Routes Zuid-Hageland

Zuid-Oost Hageland

Zuid-West Hageland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *