Categorieën
Atelierbezoek Karel Hadermann

Atelierbezoek Karel Hadermann – beeldende kunst – Waanrode

Karel Hadermann is al meer dan 30 jaar professioneel beeldend kunstenaar. Hij heeft zich toegelegd op monumentale en tuinbeelden. In Vlaanderen kan je maar liefst 5 rotondebeelden van hem tegen komen. Onder andere ‘De Geluksplukker’ in Kortenaken. Maar daar beperkt hij zich niet toe. Ook beelden met een meer huiselijk formaat komen aan bod.
Karel gebruikt een heel gamma aan materialen om zijn kunstwerken te scheppen : inox, hout, jesmonite, siliconenpasta, klei,… waardoor een ontmoeting met deze kunstenaar een boeiende ontdekkingsreis is. Karel zet graag zijn atelier voor u open en neemt u met veel plezier mee in zijn artistieke leefwereld!

Voorwaarden en prijzen? Neem contact met ons op!