Warning: Undefined array key "language" in /customers/f/e/e/op-trot.eu/httpd.www/includes/navbar.php on line 80

De Victorie - Linden

Kan het mooier? In het kasteel van linden, vlakbij Leuven, begroeten de druivenranken je bij het binnenrijden van het dorp en maakt de familie Vandeurzen haar eigen wijn, In De Victorie, het gastronomisch restaurant en de hippe wijnbistro van het domein, laten ze hun gasten meegenieten.

In het gastronomisch restaurant verrast ons dynamisch en getalenteerd team u met de heerlijke gerechten. Eigentijdse invullingen uit de klassieke Franse keuken, frisse gerechten met een Zuiderse touch of moderne pareltjes uit de Oosterse keuken, bij ons ontdekt u ze allemaal. Of u deze culinaire pareltjes à la carte bestelt of in een menu van drie tot vijf gangen, altijd worden ze met dagverse topproducten bereid.

Vergezeld van een in het kasteel verwerkte Vandeurzen-wijn, zoals gouden medaillewinnaars Albarino en Chardonnay prestige. Of de voor België unieke Tempranillo, die vanaf  voorjaar 2020 gegarandeerd gaat knallen  of één van de ruim tachtig andere klassewijnen, geniet u ins ons gastronomisch restaurant van een onvergetelijk culinair hoogtepunt.

In de wijnbistro (méér dan een bistro): ongedwongen genieten van seizoensgebonden brasseriegerechten en klassiekers. Ook daar geldt: kwaliteit boven, en smakenavontuur in je glas.

Zowel de bistro als het restaurant beschikken over een prikkelend terras op de binnenkoer – de Provence!- met zicht op een glazen kooktheater, waar u de chef Thibault Jacobs live ziet werken. Intussen laat Erik Notelaers, man met ervaring, metier en oog voor details samen met de rest van het team alles perfect draaien.

De victorie is ook een absolute winner voor vip-events, trouwpartijen, productvoorstellingen en andere belevenissen. Breng eens een bezoek aan het productiecentrum, duik de wijngaarden in, degusteer met volle teugen en laat je vervolgens culinair verwennen. Hemels.

Contact

Kerkdreef 1 - B-3210 Linden
+32 016 88 82 86

+32 497518205

Website www.de-victorie.be

Reserveren info@de-victorie.be

Open op:

Restaurant

Donderdag, vrijdag
   & zaterdag: 18u30-21u30
Zondag: 12u-14u en 18u00-21u30

Wijnbistro:Donderdag, vrijdag
   & zondag: 12u-23u
Zaterdag: 16u-23u
Keuken: 12u-14u30 & 18u-21u30

Voorwaarden en prijzen? Neem contact met ons op!

Warning: Undefined array key "language" in /customers/f/e/e/op-trot.eu/httpd.www/includes/contact.php on line 3

Contacteer Op Trot

Heb je een vraag of wil je reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar.

Tolkamerstraat 19
3473 Waanrode

T.+32(0)492 69 66 57

BTW-nr. 0746.425.589