Warning: Undefined array key "language" in /customers/f/e/e/op-trot.eu/httpd.www/includes/navbar.php on line 80

Straffe Streek

Heb je zin in een rondleiding of degustatie van lekkere wijnen, bieren, koffie, likeuren? Ben je meer een zoetekauw en spreken speculaas, taartjes of andere lekkere Hagelandse specialiteiten je meer aan ? Of verkies je mosterd, escargots of honing?

Het Hageland heeft bovendien qua kunst en cultuur ook heel wat in de kijker staan. Zin om het atelier van een kunstenaar te ontdekken, of de geschiedenis en cultuur te leren kennen in een plaatselijk museum?

Op Trot werkt samen met heel wat lokale ondernemers o.a. bierbrouwers, wijnboeren, bakkers, kunstenaars, ... Met de scooter of fiets kan je tot daar rijden en aansluiten op een geleid bezoek, een proeverij of een combinatie van beiden.

Ontdek, proef, en snuif cultuur op! Op Trot biedt jou een assortiment aan, waaruit je een keuze kunt maken. Wil je dit nog koppelen met een overnachting in een landelijke Hagelandse Bed & Breakfast? Ook dat is mogelijk! Kijk verder op onze website.

Jij kiest, Op Trot regelt alles voor jou en bouwt het in jouw route op de scooter of fiets in. Maak er een dag (of enkele dagen) van om nooit te meer te vergeten!

Lees meer

Warning: Undefined array key "language" in /customers/f/e/e/op-trot.eu/httpd.www/includes/contact.php on line 3

Contacteer Op Trot

Heb je een vraag of wil je reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar.

Tolkamerstraat 19
3473 Waanrode

T.+32(0)492 69 66 57

BTW-nr. 0746.425.589